Uddannelsen

Bliv lægeeksamineret fodplejer og udlev din karrieredrøm

Som lægeeksamineret fodplejer fra Københavns Fodplejeskole kan du tilrettelægge din hverdag præcis, som du ønsker, og vælge om du vil drive selvstændig forretning på hel- eller deltid.

Det betyder, at du får meget mere frihed i din tilværelse, fordi du frit vælger din egen arbejdsform, arbejdsmængde og de tidspunkter, du ønsker at lave behandlingerne på.

Ud over det er du som selvstændig lægeeksamineret fodplejer ikke underlagt nogen offentlig overenskomst, og du skal ikke leve op til nogle fastlagte ledelsesidealer eller instruktioner – kort sagt er du din egen chef, og det er kun dig, der har indflydelse på den måde, du udfører dit arbejde på.

Lægeeksaminerede fodplejere gør en stor forskel for de mennesker, de behandler. Vores fødder bliver dagligt udsat for meget belastning, og derfor vil du også give dine kunder stort velvære, fordi du sørger for, at deres fødder er sunde og raske.

Er du klar til en hverdag fyldt med frihed, fleksibilitet og arbejdsglæde? Så bliv lægeeksamineret fodplejer og udlev dine drømme – både de karrieremæssige og de personlige.

Læs mere om modul 1 og modul 2, eller kontakt os og hør meget mere om livet som lægeeksamineret fodplejer på telefon 70 20 74 22.

Du får et højt fagligt nivaeu under din uddannelse

På Københavns Fodplejeskole er du i centrum – både mens du studerer, og efter du er uddannet til lægeeksamineret fodplejer.

Under din uddannelse kommer du igennem alle de faktorer, der er vigtige for dig at kende, når du blive lægeeksamineret fodplejer.

Det betyder, at du får viden om de bedste behandlinger, hvordan du markedsfører dig selv og får en solid kundekreds, hvordan du tackler forholdet mellem dig og din kunde, hvordan du bliver momsfritaget og meget andet.

Efterfølgende er du fuldt klædt på til at starte dit nye liv som selvstændig lægeeksamineret fodplejer, hvor du har fuld indflydelse på din tilværelse, din indtægt og din arbejdsmængde.

Kom til en informationssamtale

Kom til en informationssamtale og hør mere om uddannelsen og livet som selvstændig lægeeksamineret fodplejer.

Inden du sender os din ansøgning, er du meget velkommen til at komme ud på skolen, møde dine undervisere og høre mere om uddannelsen som lægeeksamineret fodplejer. Du har også mulighed for at få en fodbehandling af en af eleverne, så du får et indtryk af vores klinik.

Læs mere om modul 1 og modul 2, eller kontakt os og hør meget mere om livet som lægeeksamineret fodplejer på telefon 70 20 74 22.

 

Sidebar

Anbefalinger fra skolens studerende

“Det er super fedt at starte sin egen klinik.
Jeg føler mig på lige fod med de andre fodterapeuter.”

Sofie Højer Petersen